Clubkleding… Stand van zaken.

Inmiddels kleurt de Veluwe prachtig in het voorjaarsgroen maar ook in zwart/geel/rood van onze mooie nieuwe clubkleding. Veel leden (ruim 120) hebben al op de pasavonden kleding besteld en, op een enkele uitzondering na, is alles naar wens uitgeleverd. We ontvangen veel positieve reacties op de kleding en de nieuwe kleurstelling. Inmiddels hebben ook veel leden de weg naar Stappenbelt en de webshop Adelaar Futurumshop weten te vinden om nieuwe kleding te kopen of te ruilen.

Als bestuur hebben we besloten om de eigen voorraad (bij Stappenbelt) zo klein mogelijk te houden. Dit omdat we willen voorkomen dat we (net als in het verleden) met grote voorraden kleding "blijven zitten"  en hierin zit natuurlijk veel verenigingsgeld. Daarnaast was het moeilijk inschatten hoeveel leden en op welke termijn er na de eerste uitlevering kleding zouden gaan kopen.

Hierdoor kan het voorkomen dat er soms enkele artikelen of maten niet meer voorradig zijn bij Stappenbelt. Mocht dit voorkomen, ga dan naar onze site www.adelaar.org (Vereniging / Clubkleding) en klik op de link webshop Adelaar Futurumshop en kijk of het artikel in jouw maat voorradig is. Inmiddels is er weer een volgende bestelling gedaan zodat binnen enkele weken alle maten en artikelen weer op voorraad zijn.