Wereldrecordpoging

Doe mee aan de Wereldrecordpoging ‘Langst rijdend lint van fietsers’!


Schrijf je via onderstaande link gratis in om deel te nemen aan de Wereldrecordpoging ‘Langst rijdend lint van fietsers’ op zondag 31 augustus in Ugchelen! 

De recordpoging vindt plaats aansluitend op de FuturumShop.nl Ronde van Ugchelen. De aanvangstijd van de recordpoging zal rond 17 uur zijn, en om 19 uur hopen we geschiedenis geschreven te hebben! 

De organisatie is in handen van FuturumShop.nl, de Apeldoornse wielervereniging De Adelaar en Stichting Wielerevenement Ugchelen. Wanneer je je inschrijft, houden we je per mail op de hoogte van de laatste informatie over exacte startlocatie en –tijd, aanrijroutes naar parkeerplaatsen, huishoudelijk reglement en dergelijke. 

Het huidige record staat op 916 deelnemers. Wij willen dit boven de duizend laten uitkomen. Iedereen kan meedoen. Het enige wat je moet kunnen is een afstand van circa 5 kilometer kunnen fietsen. Het record houdt in dat er een lint van duizend fietsers ontstaat welke allemaal tegelijk achter elkaar fietsen. Er wordt langzaam gefietst en er mag niet ingehaald worden. Het is tenslotte geen wedstrijd. Met andere woorden het record is voor jong en oud!

Als fietser een wereldrecord vestigen? Schrijf jezelf (en al je vrienden) in en doe mee!

1000 deelnemers is heel veel, dus help ons om dit aantal te realiseren en deel de link met zoveel mogelijk mensen.


http://www.futurumshop.nl/wereldrecordpoging">www.futurumshop.nl/wereldrecordpoging