Dringende Oproep!

 

Weet u wat het lidmaatschap bij A.R. & T.V. De Adelaar inhoudt?

 

-        Dat… het vanzelfsprekend is dat u van alle faciliteiten, zoals toerfietsen, wegwielrennen, baanwielrennen en mountainbiken, tegen een laag contributiebedrag gebruik kunt maken.

-      Dat… dit mogelijk wordt gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.

-      Dat… een aantal vrijwilligers, die zich vele jaren hebben ingezet voor de vereniging, ook wel eens een stapje terug willen doen.

-      Dat… de vereniging van ons allen is.

-      Dat… ieder lid daaraan een steentje moet bijdragen.

-      Dat… zonder de inzet van vrijwilligers de vereniging geen bestaansrecht heeft.  

-      Dat… ook van u mag worden verwacht dat u, afhankelijk van uw beschikbare tijd, kennis en ervaring, bepaalde werkzaamheden binnen de vereniging verricht.

-      Dat… dit in het belang is van uzelf en van alle leden van de vereniging.

 

Bent u zich hiervan bewust, meldt u dan aan als vrijwilliger!

 

Wij zijn voor de korte termijn op zoek naar!!

 

Vrijwilligers voor onderhoudswerkzaamheden in en rondom ons clubhuis.

De werkzaamheden bestaan uit:

Kleine reparaties in en rond het clubhuis, onderhoud van het terrein zoals onkruid verwijderen , heg knippen, snoeiwerk, bladblazen, 2x per jaar opdracht geven om de velden te laten maaien, er voor zorgen dat het om en rond het clubhuis er netjes uit ziet, containers restafval op tijd laten ledigen, enz.

 

Wilt u hierover meer weten dan kunt u contact opnemen met de huidige coördinator Theo Methorst, telefoon 055-5418517 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Vrijwilligers voor bardiensten e.d. in ons clubhuis.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:

Het draaien van bardiensten bij evenementen, bijeenkomsten e.d. en het ondersteunen van de huidige medewerkster die belast is met het bijhouden en aanvullen van het voorraadbeheer,  de toiletbenodigdheden en de keukenvoorzieningen.

Tevens wordt iemand gevraagd voor het bijhouden van de clubhuiskalender en het verwerken van de reserveringen voor het clubhuis.

 

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Jan Schuitema, telefoon 06-21838911 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Vrijwilligers voor nieuw te formeren commissie beheer en onderhoud accommodatie.

De commissie krijgt de verantwoordelijkheid over het beheer en het onderhoud van de voorzieningen, die eigendom zijn van onze vereniging dan wel worden gehuurd van derden op het sportpark Orderbos. Ook het gebruik van het clubhuis en het gebruik van de bar en keuken, vallen hieronder.

Deze commissie zal minimaal moeten bestaan uit een voorzitter, secretaris en penningmeester en wordt ondersteund door eerdergenoemde vrijwilligers.

 

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Jan Schuitema, telefoon 06-21838911 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Kijk voor overige vacatures ook eens op:

http://www.adelaar.org/index.php/vacatures-vereniging

 

Bestuur

AR & TV de Adelaar