Nieuwe renners gezocht!

 

Voor het ACT zijn wij opzoek naar jongens met een hart voor fietsen, jongens die graag beter willen worden en die graag wedstrijden rijden.

Het ACT is het elite/beloften team van de Adelaar en komt uit in declubcompetitie. Daarnaast wordt het wedstrijdprogramma aangevuld met een aantal mooie vrije klassiekers. Het team bestaat uit een mix van elite en belofte renners waarin ontwikkeling voorop staat.

Ben je deze gemotiveerde renner en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wie weet fiets je volgend jaar in de kleuren van de Adelaar wedstrijden door het hele land.

Welkom bij de afdeling wegwielrennen

Hier alle informatie over wegwielrennen als wedstrijdsport. Informatie over het Adelaar Cycling Team, ACT (Elite team, site nog niet helemaal ingevuld) en over het Adelaar TalentenTeam, ATT. Dit zijn de nieuwelingen en junioren tussen de 14 en 18 jaar zowel jongens als meisjes.

 

Vind hier dus al het nieuws over en bestemd voor wegwielrenners in het algemeen en per team. Voor zowel het  ACT als het ATT staat dat in hun eigen nieuwsblok. Daarnaast informatie over trainingen, voeding, wedstrijden, uitslagen en een uitgebreide kalender met daarin plaats, tijd en inhoud van alle trainings-en andere activiteiten. In de kalender kun je ook zien of de training afgelast is. Veel plezier op dit deel van de Adelaarsite!