55+

Toerfietsen

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Reeds voor het 21 e seizoen organiseert de toerafdeling van de “Adelaar” iedere donderdag vanaf april t/m september om de 14 dagen een toertocht voor bovengenoemde doelgroep.

Beurtelings vertrekken wij vanaf “de Groene Hoven” Koninginnelaan 280 en “de Stolp” Violierenplein. De begeleiders hebben een grote kennis van de de Veluwe en slagen er iedere rit weer in om de mooiste routes uit te zetten.

De nadruk ligt op een rustig tempo . Wij rijden door de regio waarbij de snelheid rond de 16 km ligt. De afstanden die gefietst worden zijn tussen de 40/45 km. Na 12 km is er een tussenstop zodat iedereen een slokje en een eventueel een boterham kan nuttigen. Halverwege is er een koffiestop bij een restaurant.

We fietsen in groepen van 14 personen en houden voldoende afstand ivm de verkeersveiligheid. We kunnen gerust stellen dat onze tochten aanslaan gezien het feit dat velen al jaren met ons meefietsen.

Dit jaar is de 1e rit op donderdag 6 april vanaf “de Groene Hoven”. Het vertrek is om 10:00 uur Inschrijven van 09:30 uur en bedraagt € 2,00. Het inschrijfgeld gaat naar de bloeiende jeugdafdeling van de Adelaar”. U dient zelf voor de verzekering zorg te dragen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan heten wij u vanharte welkom en zien u graag op 6 april a.s. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Rob Kampes 06 53911957.

Het volledige programma geven wij onderstaand weer:

6-april De Groene Hoven Lieren
20-april De Stolp Scherpenberg
    4-mei De Groene Hoven De Kribbe
25-mei De Stolp Eerbeek
   8-juni De Groene Hoven Vierhouten
22-juni De Stolp Kootwijk
  6 juli De Groene Hoven Teuge
20 juli De Stolp Loenen
   3-aug De Groene Hoven Epe
17 aug De Stolp Oeken
  31 aug De Groene Hoven Emst
14 sept De Stolp Hoenderloo
28-sept De Groene Hoven Rondje Apeldoorn

VRAGEN

TOERFIETSEN