Dikke Banden Race 2023

Tijdens het Weekend van Apeldoorn 2023

GEANNULEERD!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
LEEFTIJD
VAN 7 TOT 12
INSCHRIJVING
DATUM
ZO 24 SEPTEMBER 2023
DE DIKKE BANDEN RACE GAAT HELAAS NIET DOOR, OMDAT DE JEUGDRONDE VAN GELDERLAND 2023 IS GEANNULEERD! Dit komt door het feit dat de financiering vanuit het grotere evenement “Weekend van Apeldoorn” niet toereikend is.
Kom met je vrienden racen in de Dikke Banden Race door het Centrum van Apeldoorn!

Na het daverende succes voorgaand jaar wordt ook dit jaar, na de Jeugdronde van Gelderland, de Dikke Banden Race verreden in de binnenstad van Apeldoorn.

Wil jij je een dagje een echte race-coureur voelen, maar heb je geen racefiets? Niet getreurd. 24 september 2023 wordt er in het centrum van Apeldoorn een speciale dikke banden race georganiseerd voor iedereen tussen de 7 en de 12 jaar met stadsfiets of mountainbike.

Jeugdronde van Gelderland 2023

Op 24 september 2023 wordt de Jeugdronde van Gelderland georganiseerd in het centrum van Apeldoorn. Aan het einde van deze dag (om 15 uur) gaan we dit parcours niet afbreken, maar mag iedereen tussen de 7 en 12 met z’n eigen fiets op dit parcours racen! We noemen dit een dikke banden race.

Doe mee met de dikke banden race

Een dikke banden race is een race met dikke banden. Dit betekent dat je een dikke banden race niet mag fietsen met een racefiets, maar alle andere fietsen zijn toegestaan. Over het afgesloten parcours race je als een echte sprinter race met je eigen fiets door het centrum van Apeldoorn. Je kunt je samen met je vrienden opgeven om tegen elkaar te racen. Een speaker zal jullie tijdens de race aanmoedigen en de winnaar krijgt een leuke prijs! Er wordt geracet in één groep voor de leeftijden 7 t/m 12 jaar.

Lijkt je dit leuk, aarzel dan niet, trommel je vriendengroep bij elkaar en schrijf je allemaal in. Deelname is gratis! Willen je vrienden niet meedoen, maar jij wel. Alleen jezelf inschrijven kan natuurlijk ook!

Vol = vol

Om het allemaal veilig te houden mogen er maximaal 35 racers op het parcours fietsen tijdens deze dikke banden race. Meld je dus nu snel aan, voordat het vol zit! Aanmelden kan hier,maar ook eventueel ter plekke voor aanvang van de race bij de Permanence in het ACEC gebouw aan de Roggestraat 44.

CONTACT

voor meer informatie

AANMELDEN

SCHEMA
Vanaf 15:00 uur
LOCATIE PERMANENCE
ACEC gebouw
Roggestraat 44
7311 CD Apeldoorn
START/ FINISH
Leienplein
ORGANISATIE
A.R. & T.V. De Adelaar
rvg@adelaar.org
AllRonde van Gelderland