CLINICS EN OPSTAPTRAININGEN

Baan wielrennen

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

We organiseren clinics voor scholen, bedrijven, verenigingen en andere instellingen. Want wat is er mooier dan op de baan waar regelmatig topwedstrijden (Wereldkampioenschappen-Europese Kampioenschappen-Nederlandse Kampioenschappen en talloze nationale en internationale wedstrijden) worden georganiseerd om zelf dat gevoel te krijgen?

Clinic baanwielrennen Excl. btw Incl. btw
0 – 15 personen €523,- €633,-
16 – 25 personen €736,- €891,-
26 – 29 personen €787,- €953,-
30 – 35 personen €914,- €1106,-
35 > Op maat
Horeca arrangement Excl. btw Incl. btw
Scratch €6,79 €7,40
Keirin €10,28 €11,20
De Gangmaker €14,77 €16,10

Zie voor de inhoud van de arrangementen de site van Omnisport

Clinic baanwielrennen Duur clinic Trainer Mecanicien EHBO
0 – 15 personen 2 uur 1 1 1
16 – 25 personen 2 uur 2 2 1
26 – 29 personen 2 uur 2 3 1
30 – 35 personen 3 uur 3 3 1
35 >

Scholen en wielerverenigingen 10 % korting op de eindprijs

Pedalen-schoeisel

Eigen pedalen meenemen kan. Eigen schoenen kunnen worden gebruikt als je ze meeneemt. De pedalen worden uitsluitend door onze eigen mecaniciens gemonteerd. Heb je geen eigen pedalen, dan monteren onze mecaniciens toeclipspedalen. Sportschoenen zijn toegestaan. De rechterschoen wordt afgeplakt i.v.m gevaar dat de veter tussen tandwiel en ketting komt.

Kleding

Wielerkleding is het beste. In ieder geval geen wapperende broeken. De rugnummers zijn verplicht. Je krijgt die op het middenterrein.

Opstaptraining voor beginners of kleine groepen.

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor een opstapavond? Stuur dan een mail naar: opstapavond@adelaar.org

De opstapavond op vrijdagavond duurt van 19:00 – 21:00 uur en vindt plaats op de wielerbaan van Omnisport, De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn.
opstapavond. De training staat onder leiding van ervaren trainers. Tevens is er een EHBO’er aanwezig, maar we gaan ervan uit dat deze de hele avond niets te doen krijgt.
De minimum leeftijd om te mogen deelnemen bedraagt 14 jaar. Dit is uit veiligheidsoverwegingen vanwege de fysieke verschillen tussen jeugdigen en volwassenen.
De kosten bedragen € 25,00 per persoon, te voldoen aan de kassa (PIN BETALING) op het middenterrein van de wielerbaan in Omnisport.
Heb je een cadeaubon, dan kun je deze ook bij de kassa inleveren.
Is de vereniging waarvan je eventueel lid bent lid van de Vrienden van de Adelaar Baan, dan krijg je op zowel de dagkaart als de fietshuur € 2,00 korting.
Indien je gebruik maakt van wielrenschoenen of MTB-schoenen met plaatjes eronder, neem dan je eigen pedalen mee. Deze worden door een aanwezige mecaniciën gemonteerd.
Standaard zijn op de huurfietsen pedalen met toeclips gemonteerd. Hiervoor dien je sportschoenen te dragen en lange veters af te plakken dan wel in uw schoenen te stoppen. Draag s.v.p. geen ruime, wapperende kleding.
Een helm en handschoentjes zijn te leen indien je hier niet zelf over beschikt.
Wij verzoeken je om liefst 45 minuten voor aanvang aanwezig te zijn in verband met de kassa afhandeling, opspelden van het rugnummer en het afstellen van de fiets door de mecaniciën, zodat de training op tijd kan beginnen.
De trainingsgroep bestaat uit maximaal 35 personen, welke wordt opgesplitst in 2 of 3 kleinere groepen, zodat de trainers voldoende aandacht kunnen geven aan iedereen en met voldoende onderlinge afstand.
Je krijgt eerst een stuk theorie uitleg over fiets en baan en vervolgens nemen de trainers je mee de baan op, je leert de nodige technieken en uiteindelijk fietst je wellicht volledig bovenin de baan.
Je zit uiteraard niet 2 uur aaneengesloten op de fiets. Er zijn pauzes waarin je kunt drinken en bijkomen.

VRAGEN

BAANWIELRENNEN

SCHEMASEPTEMBER T/M
MAART
LOCATIEOMNISPORT APELDOORN
CONTACT INFObaanwielrennen@adelaar.org