Opstapdag racefiets

Vrijheid blijheid tijdens opstapdag Adelaar.

Fiets je graag op de racefiets en vraag je je wel eens af of het fietsen met anderen iets voor je is? Wielervereniging de Adelaar nodigt wielerliefhebbers uit om laagdrempelig, kosteloos en zonder verplichtingen mee te fietsen. Daartoe heeft de Apeldoornse club een zogenoemde opstagdag in het leven geroepen. Zaterdag 13 mei 2023 vindt die plaats vanaf het clubhuis van AR & TV De Adelaar in het Orderbos. Het vertrek is om 9.30 uur. Deelnemers krijgen vooraf uitleg over veilig rijden in groepsverband. Er wordt ongeveer 50 kilometer gereden. Deelname is beslist zonder verplichtingen, maar het dragen van een valhelm is wel een eis. Opgeven voor 8 mei 2023 per e-mail via het adres: toerfietsen@adelaar.org. Het precieze adres van het clubhuis is Orderbos 27.