Organisatie Jeugdronde van Gelderland 2023

DE JEUGDRONDE VAN GELDERLAND 2023 GAAT HELAAS NIET DOOR! Dit komt door het feit dat de financiering vanuit het grotere evenement “Weekend van Apeldoorn” niet toereikend is.

Onlangs is de commissie van de organisatie van de Jeugdronde van Gelderland voor de 2023 editie weer bijeengekomen en is er een kick-off meeting geweest. De eerste voorbereidingen voor weer een geslaagde Jeugdronde van Gelderland worden derhalve al gedaan.

De Jeugdronde wordt jaarlijks georganiseerd door A.R. & T.V. De Adelaar en zal op zondag 24 september 2023 midden in het centrum van Apeldoorn gereden worden. In 2023 is de Jeugdronde van Gelderland als finale tevens onderdeel van het districtskampioenschap Oost en zal tijdens de Jeugdronde van Gelderland de districtskampioen per categorie worden uitgeroepen.

De Jeugdronde van Gelderland zal worden afgesloten met een Dikke Banden Race voor de jeugd. De Adelaar kan dit organiseren met dank aan Jumbo Visma Ready2Race. Deze Dikke Banden Race zijn wedstrijden voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar oud. Iedereen kan in zijn eigen leeftijdsklasse deelnemen op een eigen dikke banden fiets.

Inmiddels staan de websites van de Jeugdronde van Gelderland en de Dikke Banden Race online. Voor meer info of opmerkingen, mail ons!