DROPPING-BUS-FIETSTOCHT

Net als afgelopen jaar organiseert de toercommissie een lange tocht, waarbij we met een touringcar worden weggebracht. Vorig jaar is er in april vanaf het Brabantse Bavel naar Apeldoorn gefietst. De reacties op de tocht waren vooral positief, zij het dat enkelen de afstand van 200 kilometer toch wel ver vonden. Dit jaar is ervoor gekozen een route te maken van 200 en 160 kilometer.  De bus stopt bij het begin van de 160 km route. De 200 km maakt eerst een lusje van 40 km en vervolgt met de 160 km route.

De tocht is gepland op 11 mei aanstaande. April bleek volgens enkelen, gezien het weer, aan de vroege kant van het seizoen te zijn.

De kosten bedragen 15 euro, het minimum aantal deelnemers is dertig. Inschrijven kan tot 20 maart bij Dick Hop.

Deelnemers kunnen het inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer: NL 88 RABO 0393 1323 90. Als er niet genoeg deelnemers zijn, wordt het bedrag gerestitueerd. De kosten voor koffie en lunch onderweg zijn voor eigen rekening. Van de fietsen moet het stuur een kwartslag kunnen draaien. Dit is noodzakelijk om het aantal fietsen naast elkaar in de aanhanger te kunnen plaatsen. Dat gaf vorig jaar geen enkel probleem.

Nadere informatie volgt.

De Toercommissie

nd Henk Druijff