Informatie over clubkleding
Met clubkleding van Bioracer bieden we onze  leden een breed assortiment aan wielerkleding van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm en een professionele uitstraling. Voor de zemen, ritsen, stiksels en naden geldt een garantie van twee jaar. Vragen over garantie lopen via de Kledingcommissie en niet via het afhaalpunt van de kleding. Onze clubkleding wordt uitsluitend verkocht aan leden van De Adelaar.

Clubkleding passen
Voor het passen van clubkleding kun je terecht in het Merida Experience Center (Laan van Westenenk 102 in Apeldoorn). Op de kledingafdeling van Merida is daarvoor een speciaal Adelaarhoekje ingericht. In de rekken hangt de meest courante clubkleding. Die kun je zelf passen en weer terug hangen. Speciale clubkleding zoals snelpakken en speciale maten vind je niet in de rekken, maar hangt in een kast. Noteer goed wat je wilt bestellen, zodat je dat op een later moment kunt invoeren op de webshop van Bioracer.

Bestellen via de webshop van Bioracer
Het bestellen van clubkleding doe je online, op de speciale Adelaar webshop van Bioracer via de volgende link: Webshop Bioracer de Adelaar. Om je bestelling in te kunnen voeren moet je eerst een account aanmaken.
Omdat de bestelde kleding door Bioracer speciaal voor jou wordt gefabriceerd, dient het invoeren van je bestelling zorgvuldig te gebeuren. Een verkeerd opgegeven bestelling kan door Bioracer niet worden terug genomen. Let daarbij dus goed op en bestel bijvoorbeeld als man geen dameskleding of omgekeerd.
Heb je geen mogelijkheid om online kleding te bestellen, vraag dan iemand uit je omgeving om te helpen. In het uiterste geval kan de Kledingcommissie je helpen.

Bestel- en levermomenten
In 2021 geldt dat de besteltermijn op de webshop sluit op de laatste werkdag van februari, april, juni, augustus, oktober en december. Drie dagen na de sluitingsdag gaat de webshop weer open voor een nieuwe besteltermijn. Voor de levering van de kleding geldt een termijn van ca. 6-7 weken na de sluitingsdag.

Afhalen clubkleding
Het afhalen van clubkleding kan in het Merida Experience Center tijdens de kantooruren (maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00). Je moet wel de orderbevestiging kunnen overleggen die je van Bioracer hebt ontvangen.

Teamkleding.
Onze wedstrijdteams hebben een eigen uitvoering van de clubkleding vanwege aanvullende sponsoren. Informatie over die teamkleding loopt via de betreffende teamleiders.

Kledingcommissie
Heb je vragen over clubkleding? Neem dan contact op met onze kledingcoördinator Eef Ensink, via E-mail: eef.ensink@adelaar.org of (06)41465666.

X